Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: plan wypadu na borneo |
| autor komentarza: piotrsanok |
| data dodania: 2015-01-12 23:22:52 |
| treść: spok - fajnie by było - ja w sumie Bako myślałem aby odpuścić ze względu na Sepilok ale skoro tak fajne to jakoś damy radę :) - Mulu i Sipadan to w sumie chyba dwie rzeczy które mi najbardziej przypadną do gustu - ale się zobaczy :) - nie wiem w sumie czy po profilu można zobaczyć mój mail - wklejam go tutaj i mam nadzieje że to nie jest wbrew regulaminowi :) - p1t3r.z@googlemail.com ps. ja jadę i już mi trochę szkoda że to tylko 3 tygodnie bo wiem że aby w pełni coś zobaczyć/doświadcyć na spokojnie to trzeba by na każdo z miejsc 2x tyle czasu dlatego chce mieć dobry plan który pozwoli mi "dobrze" zagospodarować każdy dzień pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.