Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Varanasi i okolice - plan podróży |
autor komentarza: nowart |
data dodania: 2015-01-14 21:35:56 |
treść: Witajcie Chciałbym poprosić o pomoc, gdyż głowa mi już pęka od informacji a im więcej czytam tym mniej wiem ... :) 17 lutego ląduję w Varanasi, 1 marca z tegoż samego miasta odlatuję do domu. Czasu jak widzicie niewiele, pierwsza to wizyta w Indiach więc chciałoby się zobaczyć jak najwięcej. Tutaj pytanie dla znawców tego pięknego kraju o podanie najciekawszych miejsc w zasięgu tych niespełna 2 tygodni. Jestem na etapie rezerwacji pociągów i muszę w końcu jakiś plan stworzyć. Chciałem pojechać do Jaipur ale obawiam się , że 15h w jedną stronę pociągiem i tyleż samo w drugą będzie zbyt dużą stratą w i tak już napiętym planie. Polecicie coś? Z góry bardzo dziękuję za pomoc! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.