Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Z Tajlandia/Birma do Indii |
autor komentarza: tomaszpi |
data dodania: 2015-01-17 22:28:29 |
treść: Witam wszystkich :) Chciałbym prosic o rade planuje paro miesieczno podroz po Azji z miejscem koncowym Indiamii. Zastanawiam sie jak najmiejszym kosztem dotrzec do Indii czy przyleciec z bangkoku czy Birmy ceny sa porownywalne jednak nie wiem czy sie to nie zmieni blizej termionu wylotu a rezerwacje bede mogl dokonac najszybciej 2,3 tyg przed odlotem. Czy moze kots ma doswiadczenie w tych przelotach ? Kluczowe sa dla mnie finanse i zastanawiam sie czy nie odpuscic Birmy w ktorej mialbym tylko kilka dni i w ten sposob zaoszczedzilbym na transporcie, wizie. Bardzo prosze o rady poniewaz potrzebuje tutaj spojrzenia osoby, ktora ma doswiadczenie ktorego ja nie mam :) Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.