Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Byłem w Indiach-szczerze odradzam |
autor komentarza: MissyE |
data dodania: 2015-02-05 11:18:17 |
treść: Jadu, mnie nie chodzi o całe Indie - mnie interesują tylko i wyłącznie te miejsca, do których sie wybieram/ałam - czytaj powyżej mój post. Pytałam o konkretną sytuację. Niczego tez nie "stwierdzałam", jestem w ciąży i jestem baaardzo ostrożna. Decyzję już właściwie podjęłam. Mój pierwszy post był pytaniem do tych osób które w Indiach były. Wiele się czyta o wielkim syfie w tym kraju, dlatego zadałam na forum pytanie, czy w takim standardzie o jakim pisałam to nie jest przesada. Jak się ogląda filmy np. BBC to niekoniecznie widać śmieci na ulicach i całą tą biedę. Widzę jednak, że jest baaardzo różnie, nie ma reguły. Jednak dla ciężarnej robactwo czy szczury to nie jest dobre towarzystwo, nie będę ryzykować. Dziękuję jeszcze raz. ps. Czytajcie posty ze zrozumieniem czytanego tekstu ! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.