Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Sylwester na Bałkanach ? |
autor komentarza: Dobar_skroz |
data dodania: 2015-02-10 21:39:50 |
treść: Udało się i to koncertowo. Wycieczka zdecydowanie inna od dużych biur - na to liczyłem i nie zawiodłem się. Plan zrealizowany w 110 %. Wszystko profesjonalnie i porządnie mimo iż niektore decyzje podejmowaliśmy wspólnie i to dosyć spontanicznie, Niektórzy nie byli do tego przyzwyczajeni ale mnie osobiście bardzo spodobało się, że pilot dostosowuje czas i elementy programu do sytuacji 'czasowej' bo to jednak ma spore znaczenie na objazdówkach. Sarajewo pokochałem od pierwszego wejrzenia ! Budapeszt co prawda 'na szybko' ale z pewnością taki nocleg był lepszy niż jazda ponad 20 godzin od razu do Sarajewa. Progam ? -> Oczekiwaliśmy głównie zabawy a okazało się, że w ciągu kilku dni dowiedzieliśmy się o Bośni i Bałkanach tyle, że do dziś wspominam niektóre opowieści Piotra (szefa tego biura i naszego pilota) i coś tam doszukuję w sobie w necie. Właściwy człowiek na właściwym miejscu bo potrafi o trudnych tematach opowiadac bardzo ciekawie. Problemy bałkańsko-społeczne to temat rzeka, którą /jako dodatek/ do programu wycieczki az miło było słuchać. Zimowa sceneria Balkanow była bardzo przyjemna - a zwłascza kontrast temperaturowy podczas wycieczki do Mostaru !, chociaż Bośnia ewidentnie zasługuje by odwiedzić ją w cieplejsze dni. Jeśli kaska pozwoli to wybierzemy się z nimi jeszcze w tym roku ponownie. Póki nie zdrożeje, bo cięzko mi uwierzyć że za taka robotę bedą liczyć tak niewiele. W każdym razie póki jest rozwój jest i jakość więc polecam. A grupa rewelacyjna - wszyscy się zakolegowali i kto wie czy nie ruszymy kiedyś na jeszcze jedną wspólną wyprawę !! Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.