Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Gdzie z Hongkongu na Filipiny |
autor komentarza: maszynista |
data dodania: 2015-02-12 21:47:09 |
treść: Witam, skorzystałem z taniego lotu na fly4free z W-wy przez Moskwę do Hongkongu. Lecę 17.02. Do 14.03 mam czas, kiedy to odbieram mojego ojca, który przyleci do BKK 16.03. Razem zrobimy wypad na południe Tajlandi i na GP Formuły 1 do Kuala Lumpur. Tajlandię znam i raczej wiem, gdzie lecieć na odpoczynek. Problem jest, jakie wyspy są ciekawe na Filipinach od 18.02 do 14-15.03 do odwiedzenia. Sorry. ale nie mam za dużo czasu na planowanie. Sam jutro jadę z Niemiec do Opola na 50 -tkę, niedziela kac i wtorek już wylot. Może mi ktoś pomoże? Interesuje trochę plażowanie, raczej to bez wielkich tłumów, zwiedzanie ciekawych budowowli, cudów natury, nie za mocny treeking. wobec tego, że jestem maszynistą - czy można na Filipinach podróżować pociągiem np. z Manili w jakieś ciekawe miejsce. Oczywiście, chciałbym zaliczyć jazdę na loku, tak jak to było w Tajlandii i Wietnamie :-) W listopadzie, też wyjechałem na "wariackich papierach", miałem tylko 2 dni w Sajgonie hotel po przylocie. Potem dwa tygodnie wypoczynku i zwiedzania Phu Quoc i dalej podróżowanie po całym Wietnamie - było super :-) Napiszcie sami, gdzie byście sami chcieli być i co mi doradzacie. Oczywiście Filipiny nie muszą być. Indonezja lub Malezja wchodzą też w rachubę. Dzięki i pozdrawiam Tomek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.