Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: !!! WAZNE !!! Ubezpieczenie w podrózy
autor komentarza: paweł.p
data dodania: 2015-02-15 14:00:30
treść:
Współczuję i życzę powodzenia w dalszej podróży i w walce o sprawiedliwość. Jak zrozumiałem z twojego posta masz właściwą polisę i nikt nie kwestionuje zasadności odpowiedzialności ubezpieczyciela w stosunku do zaistniałej sytuacji tylko po prostu mają Cię w d...pie. Nawet jeden taki przypadek powoduje, że nie skorzystam z ich usług. Inna sprawa jak źle dobierzemy polisę, ale to co opisałeś to żenada dla AXA. Ja ubezpieczałem się w różnych TU, ale na całe szczęście nigdy nie musiałem sprawdzać jakości tych polis. Z zasady nie ubezpieczam bagażu, bo uważam, że to zwykłe naciąganie. Dwa razy w super trudnej wyprawie zastosowałem następujący patent: zwróciłem się do TU o potwierdzenie, czy punkt taki i taki z OWU gwarantuje mi pomoc w takim i takim przypadku. Otrzymałem takie pismo, co prawda polisa podrożała dwukrotnie, ale miałem większą pewność, że gdyby co to się na mnie nie wypną. Okazało się, że to co mówił agent to banialuki. I pewnie nie chciał mnie specjalnie oszukać tylko po prostu miał mnie w d..pie.
Każda taka informacja to cenna wskazówka dla innych. Koniecznie daj znać jak skończyła się twoja przygoda z AXA. Każdemu może coś nie pójść, pytanie jak rozwiążą problem.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl