Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ho Chi Minch - Siem Rep |
autor komentarza: rajmik1975 |
data dodania: 2015-02-16 15:31:20 |
treść: To bardzo prosta sprawa. Jest kilkanascie autobusow dziennie z Sajgonu do Phnom Penh czyli stolicy Kambodzy. Bilety kupujesz w biurze podrozy ktorych jest mnostwo na kazdym kroku w Sajgonie lub w autobusie, przewaznie z racji ilosci polaczen sa wolne miejsca na kazdy przejazd. Miejasce odjazdu autobusow jest w centrum miasta. Ze stolicy Kambodzy masz super polaczenie szybka łodzia rzeka Tonle Sap do Siem Rep, ja tak płynąłem, to przezycie samo w sobie, piekne widoki, mozna przebywac (lezec) na dachu łodzi w kabinie lub na zewnatrz. Start łodzi w centrum stolicy. Oczywiscie jest tez mozliwosc jazdy autobusem, jest sporo polaczen. Delikatnie taniej wychodzi autobus. Nie mam pojecia ale raczej jest polaczenie autobusowe miedzy Ho Chi Minch - Siem Rep ale warto nawet na kilka godzin zatrzumac sie w Phnom Penh. Slyszalem tez o polaczeniu droga rzeczna miedzy Ho Chi Minch - Siem Rep ale o tym nie mam pojecia. Jesli masz pytania pytaj. Trase przebylem w obie strony :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.