Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kilka pytań o Izrael |
autor komentarza: Zenka |
data dodania: 2015-03-12 13:57:05 |
treść: Cześć, W okolicach lipca i sierpnia chciałabym wybrać się do Izraela, ale słyszałam (czytałam), że mogę mieć lekkie problemy z wizą. W paszporcie mam wizy z krajów jak Iran, Irak i kilku krajów afrykańskich (takich jak np. Mauretania, Algieria). Nie bardzo mi się widzi wymienianie paszportu (szczególnie, że jeśli wbiją mi wizę Izraelska to znowu będę musiała go wyrabiać), dlatego chciałam się zapytać czy słyszeliście może o przypadkach, że kogoś faktycznie nie wpuścili do kraju? Maglowanie, przepytywanie itd. jakoś przebrnę, ale szkoda by było wracać tego samego dnia :). Mam jeszcze pytanie odnośnie noclegu. Do szczególnie tanich nie należą, ale czy są może dostępne pola namiotowe lub jakieś inne tanie możliwości przenocowania? Z górki dzięki za odpowiedź i pomoc :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.