Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Podróżowanie po Azji Wschodniej ubezpieczenie podróży |
autor komentarza: Keiishi |
data dodania: 2015-03-17 14:37:48 |
treść: Hej, Witam wszystkich podróżników. Mam taki plan aby w czerwcu bieżącego roku wyruszyć w podróż stopem po Azji (brak ograniczenia czasowego mogę jechać rok, dwa , pięć)(planowane kraje: kazachstan, azerbejdżan, chiny, laos, tajlandia, i w dół do oceani włącznie). Postanowiłem zainteresować się tematem ubezpieczenia zdrowotnego. Czy ktoś z was korzystał z ubezpieczenia podróży (nnw i koszty leczenia) na czas dłuższy niż miesiąc-dwa? Interesowała by mnie polisa na kilka lat. Czytałem trochę wątków, ale wszystkie dotyczą wyjazdów krótko trwałych (do 6 mcy). Znalazłem całkiem ciekawe ubezpieczenie tu ale piszą, że podróż może mieć max 1 m-ąc, a ja nie będę wracał do kraju przez dłuższy czas. Kupowanie co chwila polis też nie wchodzi w grę, bo planuję przemieszczać się raczej po terenach mało zurbanizowanych (lasy, dżungle, góry, etc.). Jeżeli ktoś miał by jakąś podpowiedź to będę za nią wdzięczny :) Keiishi |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.