Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Którą speed boat polecacie z Bali na Gili? |
autor komentarza: ___Ola |
data dodania: 2015-04-11 18:05:54 |
treść: Nie ma za co :) Niestety, ciężko powiedzieć gdzie kupiłam bilety ponieważ nie było to żadne porządne biuro tylko rozwalające się, stare stanowisko gdzieś przy głównej ulicy w Kucie. Podejrzewam, że nie zawsze "stoi" w tym samym miejscu i nawet nie miało żadnej nazwy - jak większość tamtejszych agentów, którzy często znajdą Cię jeszcze zanim ty ich znajdziesz. ;P Ale naprawdę, nie ma co się ograniczać do jednej firmy. Poświęć na szukanie ze 20 min. popytaj u kilku osób i zdecyduj się na opcję, która będzie najtańsza. Te firmy są i tak wszystkie podobne. Jeśli nie zależy Ci na luksusach i jesteś bacpackerem to naprawdę nie zrobi Ci to różnicy jaką łódką popłyniesz. :) Metoda " a w poprzednim biurze dawali mi mniej niż u Pani/Pana" działa tam bardzo dobrze ! :) Powodzenia z targowaniem się, a jeśli potrzebujesz więcej info i wskazówek to zapraszam na mojego bloga www.milesfromhome.pl . Właśnie opisuję Bali i okolice, także trafiłaś w dobry moment. :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.