Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Planowana trasa - proszę o uwagę |
autor komentarza: pavep |
data dodania: 2015-04-24 09:19:56 |
treść: Hej, Dzięki wszystkim za odpowiedź, w Hanoi i Sajgonie będę spał prawdopodobnie u hostów przez couchserfing, ale zobaczymy. Jestem przeciwny organizowanym wycieczkom, ale w tym roku mój czas jest ograniczony i pewnie zdecyduję się na ta 2 dniową opcję z Ha Long Bay. "Marka9" rozumiem, że do Sapa jechałeś nocnym pociągiem? Bilety kupowałeś na dworcu czy przez pośrednika? twarda kuszetka jak Sleeper Class w Indiach? Nie interesują mnie przejazdy w lepszej klasie dla turystów:) W Sapie planuję wynająć skuter, macie może jakieś namiary na ciekawe trasy które można eksplorować? 1. Odnośnie plażowania czy jest jakaś fajna wysepka po drodze z Hanoi do Sajgonu godna polecenia? 2. Mam jeszcze pytanie o lokalny transport z lotnisk w Hanoi i Sajgonie? 3. Numery autobusów i wskazówki jak dojechać do dzielnic z hostelami w centrum? 4. Czy ma ktoś odstąpić lub pożyczyć przewodnik Lonely Planet po WIetnamie? Dzięki za wszelką pomoc Pozdrawiam Paweł |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.