Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Alpy samochód plus rower na dachu |
autor komentarza: bog41 |
data dodania: 2015-05-09 07:33:39 |
treść: Mayrhofen leży w Zillertall i jest to bardzo dobre miejsce na rekreacyjne przejażdżki rowerem. Cała dolina jest długa, szeroka i płaska, jest dużo tras rowerowych omijających główną drogę. Wypożyczalnie rowerów są z cała pewnością, ale kosztu nie znam (zapewne kilka euro dziennie). Na Grossglokner próbowałem wjechać wiele lat temu, ale zraziła mnie wysoka opłata za przejazd (tak mi się wówczas wydawało) i zrezygnowałem. Jeśli jednak zdecydujesz się na Mayrhofen, to wyjazdy poza dolinę nie bardzo mają sens, bo z miasteczka do wyjazdu na autostradę jest chyba ponad 25 km. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.