Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kradzież w Tajlandii |
autor komentarza: mrcanberra |
data dodania: 2015-05-31 21:37:34 |
treść: Uważać trzeba wszędzie, ale nie zawsze da się przewidzieć wszystkie sytuacje. Dobre są np. takie paski na pieniądze: https://www.youtube.com/watch?v=FC9xRVKRh9Y Część kasy można schować, a jakaś część potrzebną trzymać w portfelu. Problem tylko z dokumentami jak paszport, ale są też takie piersiówki czy jak się to zwie coś jak na broń. Ale te raczej nie są za bardzo komfortowe. Ja generalnie w autobusach itp. Nie śpię jakoś nie mogę, więc mi problem znika ;-) A co to za grupa sympatyczna, o jakiej piszesz? Tajowie, którzy jechali z Tobą czy to autobus z turystami z obcych krajów? Raz jechałem takim wypasionym autokarem z dworca, trochę turystów, trochę Tajów, generalnie wyglądało to na poziomie nawet kierowca miałem wrażenie, że prowadzi nie autokar, ale samolot. Jak wracałem jechałem z samymi turystami wracającymi z południa, dla których był zorganizowany autokar. Mniej mi się podobało. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.