Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Koh Samui/Koh Phangan lipiec |
autor komentarza: smylomo |
data dodania: 2015-06-06 12:28:01 |
treść: Oto co napisalam w watku ponizej \\\"Bedzie ktos(najlepiej dziewczyna ;) z uzytkownikow w lipcu na tych wyspach? Podrozuje solo i bedzie razniej ;) \\\" nie mam w zwyczaju komentowc wlasnych komentarzy ale wlasnie przeczytalam moj post a brzmi on prawie jak oferta zabawy z kobietą na tych szalonych przecie wyspach ;D a wiec nalezy sie male sprostowanie ;) Wybieram sie do spokojniejszej polnocnej i pn/wschodniej czesci Phangan, a nie na rave\\\'y typy Full Moon Srarty na Koh Phangan-chlanie alakoholu z wiader przez slomke to nie moje klimaty, szczegolnie w tropikach ;) Na Koh Samui prawdopodobnie rozpocznę moje kanikuly w Hua Thanon, a potem skrece na pd/zach az do Tailing Ngam... w 2 tygodniu prawdopodobnie Mae Nam na pn wyspy by potem tradycyjnie juz skrecic na zachod od Mae Nam ;)( Mae Nam to miejscowosc szczegolnie popularna wsrod francuskich i niemieckich emerytow wiec powinno byc bezpiecznie, jestem tylko bialym farangiem/faranginą hahaha ;) p.s. Wszystkie panie kochające inaczej przepraszam, jesli je urazilam(nie mialam takiego zamiaru) i pozdrawiam je serdecznie!! :D |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.