Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Kradzież w Tajlandii
autor komentarza: Modzel
data dodania: 2015-06-15 20:24:22
treść:
podczas podrozy nasłuchałam sie wielu historii dotyczących kradziezy...No cóż...życie..w kwestii zabezpieczenia pieniążków nie mam sobie nic do zarzucenia.stalo sie. Kolejny problem pojawił sie podczas próby wypłacenia kasy z bankomatu. Nie miałam pojęcia ze przed wyjazdem powinnam powiadomić mój bank -mbank. Przy pierwszej próbie wypłacenia pieniędzy bankomat oddal karte. uparcie sprawdzałam wszystkie maszyny na wyspie sadzac ze to ich wina. Miałam środki na koncie i nie mogłam ich pobrać. Dziwne. Od razu zaznaczam ze na kho phi phi nie ma bankomatów AON z których niby możemy wypłacać kase bez opłat ...każdorazowe wyciagnięcie zarówno 30 jak i 15000 bahtow kosztuje 180 bahtow...w każdym razie, kasy na telefon do Polski do banku nie miałam, polaczenie czat lub wideo z bankiem było niemożliwe,brak jakis tam programów i wtyczek ..nie znam sie na tym, bank nie chcial nikomu udzielić informacji o co chodzi, mimo iż znajomi dysponowali wszelkimi informacjami dotyczącymi mojego konta...tragedia😏Na szczęście ktos znał kogoś kto zna kogoś kto pracuje w banku i tak spod lady zdjęto mi te blokade😒ale czekałam na to długie dwa dni z kasa jedynie na wodę, marnując czas na tłumaczenie na fb znajomym o co mi chodzi, zamiast zwiedzać wyspe😏 jesli ktos ma pytania dotyczące wyprawy, chętnie na świeżo opowiem co i jak i gdzie i za ile. Z Bangkoku przemiescilam sie na kho phi phi, dalej kho phangan, kho tao, Bangkok i Siem Reap -angkor Wat. Pożegnałam Bangkok mega zatruciem pokarmowym😉teraz układam sobie w głowie cała wyprawę i próbuje nazwać i ocenić smaki, obrazy i odgłosy ktore zarejestrowałam w Tajlandii i Kambodzy😉dzieki za dobre słowo. Pozdrawiam i życzę samych udanych podrozy
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl