Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Xishuangbanna i transport po Yunnanie |
| autor komentarza: Golik |
| data dodania: 2015-07-06 20:40:01 |
| treść: Jechałam z Lijiangu i nie wiem skąd lepiej. Nad Lugu brat znajomego podjechał po nas i zabrał nas do swojego hotelu, co wcześniej było umówione. Co do przewodnika, to lepiej bym się przygotowała w Polsce i darowała sobie przewodnika, tylko pobliskie okolice zwiedzała na rowerze. Po tym, jak ciągle w Lijiangu ktoś się napraszał i jak próbowano mnie okantować - a przypominam, że nie dość, że znam chiński, to towarzyszył mi rosły obywatel Chin jako mój mąż- to jestem do takiego brania z ulicy sceptyczna, bo możecie być łatwym łupem. Dlatego mówię, że transport nad Lugu wymagał sporo chodzenia, sprawdzania, domawiani, itp. Ale cóż - nikt nie powiedział, że będzie łatwo. >ano właśnie... Też nie rozumiem dlaczego, ale cóż, ludzie widać nie znają zasad >globtrotera... >Dzięki Kasiu za rady! Może wiesz, skąd jest najlepiej wybrać się nad Lugu? Z Shangri >La będzie chyba najbliżej? I może wiesz, czy żeby dotrzeć do Mosuo trzeba poszukać >jakiegoś miejscowego przewodnika? I ile taka wyprawa może kosztować? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.