Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tajlandia - Kambodża 16 dni - plan podróży. |
autor komentarza: [konto usuniete] |
data dodania: 2015-07-28 09:26:08 |
treść: bigmark masz rację, co do podzielenia Tajlandii, ale nie każdy będzie miał okazję wrócić, dlatego warto zwiedzić to co najpiękniejsze. Niestety odległości są spore pomiędzy tym miejscami, ale to nie problem, ponieważ loty po Azji nie są szczególnie drogie ( nawet w dniu wylotu ceny tanich lini europejskich ) i nie zgodzę się z tobą, że to marnowanie czasu np. lot z Chiang Mai do Phuket trwa zaledwie 2h . Ja sobie nie wyobrażałem wizyty w Tajlandii bez zobaczenia Doi Inthanon national park i Chiang Mai ( zresztą bardzo polecany przez Tajów ). Tak samo nie zgodzę się z szybkim zwiedzaniem miasta jeśli ktoś ma na to czas, ja poświęciłem na to 10 dni ( włącznie z okolicami ) i uważam, że warto. Nocne spacery, jazda lokalnymi autobusami, pociągami wszystko na spokojnie tak żeby mieć czas na zwiedzanie i rozmowy a nie od pkt. A do B. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.