Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Z Irkucka do Ułan-Ude |
autor komentarza: Bzzyksoft |
data dodania: 2008-01-09 17:20:10 |
treść: Oj dziękuje za linka, bardzo fajna ta strona na pewno sie przyda :) Ale i tak dalej nie wiem co i jak. Opisze to przykładem, będzie najprościej. Mam wize do Indii na 6 miesięcy. Jade Rosja, Mongolia ( 1 miesiąc pobytu ), Chiny ( 1 miesiąc pobytu), Nepal ( 1 miesiąc pobytu ), Indie ( zostały mi niecałe 3 miesiące ). W jaki sposób i czy wogole moge przedłuzyć tą wize ? Jade dalej np. Pakistan. Miałem wize na 3 miesiące - ale wiadomo, już się skonzczyła. Co teraz zrobić by jednak przez ten Pakistan przejechać i go pozwiedzać - czyli nie tylko tranzyt. Oczywiście nie chodzi mi konkretnie o Pakistan tylko o dowolne inne państwo. Może i zadaje głupie pytania, bo jestem zielony. Dziękuje za wszelkie odpowiedzi :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.