Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Służbowo na 2 miesiące |
autor komentarza: Edgarek |
data dodania: 2015-09-01 19:54:36 |
treść: W Wietnamie internet jest praktycznie wszędzie. Więc optymalnym rozwiązaniem jest skype. Jeśli masz telefon w t-mobile, to roaming bez wcześniejszej kaucji nie będzie działał (co oznacza, że nawet smsa nie dostaniesz). Walutę wymienisz wszędzie, najlepiej dolary, jak nie chce Ci się wymieniać, to przy drobnej stracie możesz płacić dolarami. Jedzenie jest wietnamskie, jak Twój żołądek zareaguje, pewnie nikt nie wie. My nie mieliśmy żadnych problemów. Leki chyba takie jakie uważasz za potrzebne. Apteki są wszędzie, ale nie zawsze dogadasz się po angielsku. Ja miałem prosty problem - zatarłem oczy i leciała mi ropa, więc farmaceutka mogła łatwo zidentyfikować - ale przy dolegliwościach inny może być trudniej. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.