Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: TICKETS.PL |
autor komentarza: paramedic |
data dodania: 2015-09-08 07:25:09 |
treść: Witam, pod koniec sierpnia kupiłem 4 bilety przez portal Tickets.pl. Nie mogę na razie powiedzieć złego słowa o tym pośredniku, płaciłem kartą debetowa i pobrano mi dokładnie taką kwotę która była wskazana na stronie. Po ok 1 godzinie otrzymałem bilety na maila. Nawet kontakt telefoniczny był ok, bo chciałem zapytać o limit bagażu. Czytałem złe opinie o ich firmie ale wszystkie były z przed 3-4 lat kiedy jeszcze nie można bylo płacić w złotówkach, od jakiegoś czasu jest taka możliwość i nie ma już problemów. Ja piszę na własnym doświadczeniu - cena ok, transakcja finansowa ok, bilet na mailu w godzinę, kontakt tel ok. pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.