Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: do tych co byli.... |
autor komentarza: Remek&Monika |
data dodania: 2015-09-11 11:35:57 |
treść: Cześć, nie zniechęcaj się absolutnie do Tanzani!!! Przyrodniczo kraj jest po prostu cudowny moim zdaniem. Co do Dar es Salaam, nie chcę Cię straszyć,a le to było jedno z najgorszych doswiadczeń w moim życiu. W biały dzień gdy dojeżdżaliśmy do portu tuk-tukiem, przybiegl do nas tłum lokalsow, którzy chwytali nas za wszystko co się dało, by pokazać, że "już nas wzięli". Po wyjściu ten tłum oblepił nas, próbując wcisnąc bilety na prom ( wycięte z gazety..:) ) i blokując nam dostęp do kasy. Gdy mój mąż przepychał się do kasy, ja walczylam z wszedzie "dotykajacymi" mnie rękami panow, ktorzy drugą reke trzymali w spodniach i mowili "it's ok"...Gdy bylismy juz na promie, przysiegalam sobie ze juz nie wroce do Afryki:)jednak jak zobaczylam plaze w Paje,takie glupie mysli szybko mi przeszly:) Takze na pewno nie polacam jechac na prom w Dar es Salaam w nocy. Jednak z 3tygodniewego pobytu to bylo jedyne paskudne miejsce i doswiadczenie. Wiec radzę w porcie uważać, a potem juz tylko cieszyc sie pieknem Tanzanii:)Udanej wyprawy! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.