Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: cudowne wodospady - południowo - wschodnie Chiny |
autor komentarza: tosiaT |
data dodania: 2015-10-15 09:39:17 |
treść: Zastanawiam się czy ktoś z Was był może w poludniowo - wschodniej części Chin gdzie są te słynne wodospady Detian? To podobno przeurocze miejsce. Chcę się wybrać bo od pewnego czasu fascynują mnie właśnie wodospady, a te w Europie już troszkę nudne dla mnie :) nie wiem czy znajdę tu miłośnika wodospadów, ale jeśli tak to podzielcie się doświadczeniami, gdzie warto się wybrać, ja mam póki co taką listę tych najwspanialszych wodospadów http://www.centerfly.pl/media/potega-wody-najpiekniejsze-wodospady,500.html, nie wiem czy znacie lepsze zestawienie? jeśli tak piszcie proszę |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.