Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Wróciłem z MADERY |
| autor komentarza: morl80 |
| data dodania: 2008-01-16 22:42:46 |
| treść: na Pico Ruivo co ma 1862 metry wchodzilem ok. 3-4 kilometry w jedną stronę.Ten szczyt w więszości czasu w o tej porze (grudzien -styczen) jest czesto w chmurach dlatego ze jest od północnej strony. Predzej do godzin południowych moze byc czysty a pozniej kaplica (chmury). Mozesz isć od szczytu do szczytu np z Pico Areeiro do Ruivo ale to jest ok 8 km ale nie jestem pewnie do konca, Ja nie szedlem bo drugiego dnia juz zerwalem staw kolanowy. Szlaków jest dosć dużo czasem połaczone z Levadami . NA pico do Areeiro mozna wjechac samochodem ( wczesnie rano piekne widoki ale zimno strasznie marznie). NA Plaskowyż Paul da Serra mozna tez wjechac samochodem.i poźniej połazic. W południe juz w górach jest cieplo od strony południowej. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.