Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Poszukuje porad od osób które zwiedziły Amsterdam |
autor komentarza: kozula |
data dodania: 2015-10-19 21:43:31 |
treść: Witaj, z tego co ja wiem to niestety juz te polaczenie pociagiem z warszawy nie kursuje od roku.Szkoda bo bylo za 29 e.. Mozna nadal jechac pociagiem z warszawy ale z przesiadka w oberhauzen... Ja kursuje z raynair i wizzair do eindhoven ( 15 e w jedna strone) plus pociag do Amsterdamu, a to jest juz kolo 18 e ...Euroline ( bus) kursuje w tanio ale trzeba duzo wczesniej zarezerwowac. Co warto na miejscu? przejazd lodka po kanalach, wszystkie kosztuja podobnie i mozesz w ostatniej chwili na miejscu sie zdecydowac. Nocleg? mozesz wpisac cos podobnego do : niedzielny kurant albo cos podobnego z kosciola. Na tamtej stronie sa ogloszenia Polakow o wynajeciu pokoi w dosyc niskich cenach.Powodzenia, |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.