Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Plan Indie Południowe - bardzo wstępny z prośbą o weryfikację |
autor komentarza: agatttka |
data dodania: 2015-12-09 18:18:32 |
treść: Mnie się Kochin podobało, spacerowaliśmy po mieście. Pamiętam, że komary w styczniu gryzły, więc nocleg koniecznie z moskitierą (zabijaliśmy w nocy w pokoju). Co do teatru, hmmm... Pewnie jedni powiedzą, że warto zobaczyć, mnie jednak rozczarowało całe "widowisko", mój współtowarzysz zasnął ;) Może za daleko siedzieliśmy. Nic wielkiego jak dla mnie. Natomiast Munnar koniecznie. Warto załatwić sobie kogoś, kto poprowadzi po plantacjach i pogada, ale prywatnie (większą grupą wycieczka traci sens, a tam jest tak pięknie i spokojnie), popytaj w hostelu albo taksiarza. Najlepiej wyjść tuż po świcie. Warto zaopatrzyć się w Munnar w herbatę, w centrum jest taki duży sklep. Świetne ceny, a herbata pyyycha, kup dużo ;) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.