Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Mój plan na Indie - czy ok?? |
autor komentarza: Cuzco |
data dodania: 2015-12-12 11:49:33 |
treść: Będę w Indiach w styczniu 2016 przez 16 dni. Wydumałam sobie napięty plan, żeby zobaczyć sporo miejsc, do których już zapewne nie wrócę... 1 - Po przylocie do Bombaju od razu samolot do Varanasi - będę już rano pierwszego dnia. Noc w Varanasi 2 - dalsze zwiedzanie Varanasi, nocny pociąg do Agry 3 - w Agrze Taj Mahal (podobno nie warto zatrzymywać się na dłużej w tym mieście) i podjechać na noc do Jaipur (albo noc w Agrze) 4 - zwiedzanie Jaipur 5 - zwiedzanie/odpoczynek w Jaipur ? 6 - Delhi 7- Delhi, lot do Goa 8-13 - Goa - relaks na rajskich plażach zwiedzanie okolic (jeszcze nie uściślone) 14 - pociąg do Bombaju 15-16 Bombaj i lot do Polski Powiedzcie, czy to wygląda dobrze? Czy jest coś na drodze co warto zobaczyć? zamiast czegoś? (Agrę jestem w stanie wyeliminować, Delhi też mnie aż tak nie kusi - ale mam stamtąd samolot). Co warto zobaczyć na terytorium Goa? Jakieś magiczne miejsca, które Was w Indiach urzekły - niekoniecznie MUST SEE z przewodników...? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.