Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ateny - bezpieczeństwo 2016? |
autor komentarza: afrykanczyk |
data dodania: 2016-01-15 23:30:13 |
treść: Cześć Będę na początku lutego w Atenach (6-14.02 jakby ktoś chciał się zapoznać w samolocie z Modlina ;)). To będzie moja pierwsza wizyta w tym mieście. Profilaktycznie wolę się zapytać jak wygląda sprawa bezpieczeństwa? Poszukałem trochę informacji po forach, opinie są różne - od "spoko", po "oczy dookoła głowy". Sporo osób zwraca uwagę na plagę kieszonkowców w metrze - wiadomości z 2014 i 2015 roku. Mam nadzieję, że skorzystam tylko z/na lotnisko i że nie dam się podczas tych dwóch przejazdów oskubać. Druga sprawa to podobno nieraz bezczelne kradzieże "na wyrwę" w biały dzień, w okolicach turystycznych. Macie może jakieś swoje przemyślenia na temat tego miasta? W planach nie mam afiszowania się z aparatem czy "panoszenia się" po dzielnicach bez turystów. To ma być przyjemny wypoczynek połączony ze spokojnym zwiedzaniem. Dzięki z góry za odpowiedzi i podpowiedzi! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.