Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: podróż na pierwszy raz |
autor komentarza: kamila89 |
data dodania: 2016-01-19 15:21:53 |
treść: dzięki za odpowiedź jestem z wawy, także podróż w zachodnim kierunku nie jest po drodze. a jak wygląda sytuacja na przesiadkowych lotniskach,slyszałam ze Kijów nie ma zbyt dobrej opinii. Czytałam, że w okresie grudzień/styczeń raczej ciężko o cenę, którą podałeś. Raczej +/- 2500zł. Orientujesz się jak wygląda sytuacja w innych miastach (Krabi, Phuket etc)na południu tajlandii, skąd możemy wrócić np. powrotnie do Warszawy? Czy jest to po prostu nieopłacalne i lepiej wrócić do Bangkoku? dodam, że nie jest to wyprawa z plecakiem na plecy. Raczej z dużym walizkowym bagażem, a na każdej z wysp chcemy zostać kilka dni. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.