Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Propozycja wyprawy dla początkującego |
autor komentarza: sasiad24 |
data dodania: 2008-02-05 21:00:11 |
treść: czesc, ja jesli miałbym polecic Tobie miejsce w króre warto pojechac to chcialbym dowiedziec sie czego oczekujesz od takiego wyjazdu, jak lubisz spedzac czas czy np wylegiwac sie na plazy czy np isc z plecakiem w terenie nie spotykajac ludzi przez dwa dni :) Budzet jaki chcesz przeznaczyc na wyjazd tez jest wazny. Na poczatek moze zaproponuje Mongolie. Bylem 3tyg na przełomie sierpien/wrzesien. Cisz, spokoj , przyroda i niezapomniana przygoda. Jesli jechac gdzies blizej to proponuje zachodnia Ukraine Kijow i Krym- blisko, tanio, wesolo. Poza tym mnie bardzo sie podobalo w krajach nadbaltyckich- Litwa, Lotwa i Estonia. Z krajow Europy zwrocic mozesz uwage jeszcze na Norwegie lub Balkany tylko bez Chorwacji raczej mysle tu o Bosni i Hercegowinie, Serbi, Czarnogorze. Wszystko tez zalezy od tego kiedy chcesz jechac. Moj pomysl na ten rok to 3tyg w Kirgistanie w czerwcu wiec jakby co to sie odezwij :-) Moge Ci pomoc w postaci informacji o tych krajach mam tez opracowane trasy ktorymi jezdzilem . Wybor nalezy do Ciebie gdzie pojedziesz ale pamietaj nie wazne gdzie wazne z kim i po co |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.