Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Byłem w Indiach-szczerze odradzam |
autor komentarza: bynio |
data dodania: 2016-03-02 14:01:31 |
treść: >tak wlasnie bedzie jak myslisz bylem we wrzesniu miesiac, 4 dni temu wrucilem z >drugiego wyjazdu a we wrzesniu wracam na polnoc jedzenie super klimat i ludzie super >kraj bardzo kolorowy i ciekawy a wiekszy syf widzialem w laosie indonezji afryce i w >innych krajach Chyba mało się rozglądałeś, że widziałeś więcej śmieci w Indonezji, Wietnamie lub Laosie niż w Indiach. Ja wracałem po raz drugi z tranzytu przez Delhi. I znowu wtopa Hindusów na całego. Miałem opóźniony, a potem skasowany lot Delhi-Dubai. No cóż zdarza się. Powinna być normalna procedura przeprosiny, hotel, jedzenie, Ale nie liczcie na to w Indiach. Najpierw oszustwo, że niedługo polecimy. Później po wielkiej awanturze z bijatyką włącznie obiecali wszystkim pasażerom hotel w mieście. Pokazuję hinduskiemu gamoniowi, że nie mam wizy indyjskiej i lecimy tranzytem, a on na to, że nie ma problemu, dostaniemy wizy na karteczkach. Był to oczywisty przekręt, przy emigration uśmieli się z tego. Pancio oczywiście w międzyczasie uciekł. Całą noc spędziliśmy w strefie tranzytowej bez dostępu do jedzenia, napojów zamiast w hotelu na lotnisku do którego nie potrzeba wizy. Nawet wykupionego ubezpieczenia od tego typu zdarzeń nie można było zrealizować. Nie pomogła interwencja Pana Sekretarza z Polskiej Ambasady w Delhi i jego rozmowa z przedstawicielami lotniska w Delhi. Na koniec Hindusi powiedzieli mu, że przecież samolot odleciał o 2 w nocy, tylko my zostaliśmy. Przekręt roku. Cały samolot z wszystkimi pasażerami odleciał później około 13. Mentalność Hindusów polega na oszustwie, lenistwie i przeraźliwej głupocie. Absolutna niekompetencja. Nieciekawe sytuacje zdarzają się wszędzie, ale tylko w Indiach ludzie potrafią tak kłamać w żywe oczy. Taka natura tego wsiura. Liczba "miłośników" Indii z Polski powiększyła się o następne kilka osób. Klęliśmy ich na czym świat stoi. I nie piszcie, że to wina linii lotniczych, obojętnie jakimi lecisz, w razie awaryjnej sytuacji masz ten sam problem z pracownikami danej linii czyli Hindusami. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.