Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: [GlobAdmin] zmiany w serwisie |
autor komentarza: blueberry nights |
data dodania: 2008-02-13 16:30:18 |
treść: Jesli chodzi o oceny zdjec, to spora czesc ocen (jesli nie wiekszosc) jest wystawiana przez osoby, ktory nie zamiescily swoich zdjec w galerii (sama sie do nich zaliczam). Ci, ktorzy dodaja zdjecia do galerii raczej nie maja z tym problemu dopoki ktos nie wystawi im oceny nizszej niz 5 czy 4. I wlasciwie to rozumiem, bo jak tu sie nie wkurzyc gdy sie widzi 1 czy 2 przy dobrym zdjeciu, a komentarza wyjasniajacego powod tak niskiej oceny brak. Z drugiej strony... nie dodalam zdjec do galerii, a zdjec innych uzytkownikow obejrzalam mnostwo i wiele z nich ocenilam. SW mam tak wysoka ;) bo staralam sie oceniac zdjecia, ktore naprawde mi sie spodobaly, a nizsze oceny wystawilam sporadycznie (gdy na przyklad kadr byl fajny, ale ostrosc slaba, czasem kompresja tez robila swoje). Temat byl juz poruszany na forum i poki co niewiele sie zmienilo - czesc osob ma na globtroterze podwojne konta, wiec jesli ktos dostal niska ocene, to moze sie zemscic wystawiajac 1 czy 2 z drugiego konta (no comment...) W kazdym razie - jesli opcja oceniania bylaby zablokowana dla uzytkownikow bez zdjec, to nie byloby to dla mnie problemem - pogratulowac zrobienia swietnego zdjecia mozna tez poprzez dodanie komentarza :))) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.