Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: 2 tygodnie w Azji - Wietnam czy Tajlandia |
autor komentarza: mrcanberra |
data dodania: 2016-03-25 22:19:18 |
treść: Też nie polecam skuterów, owszem gdzieś na krótką metę w bezpiecznym miejscu można sobie wynająć i się zatoczyć, ale na długie trasy, z plecakami to już znaczne ryzyko... Nawet jak się umie dobrze jeździć nie oznacza to, że się człowiek nie przetrze na asfalcie. Sam latem wyskoczyłem na skuterze - droga wiejska niby spokojna, ale niefortunnie ręką przyhamowałem (szybko nie jechałem) i się na asfalcie znalazłem. Gorzej to wyglądało niż w rzeczywistości było, ale 2 tygodnie babrające się rany (piach w ranach paskudnie się goi), w Azji z takiego małego przetarcia może się zrobić znacznie gorszy problem. Naprawdę należy uważać. Na krótkie trasy lepiej chyba wziąć rower, motorem można nawet umieć jeździć, ale do nowego jednośladu też trzeba się lekko wczuć. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.