Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wrocławskie spotkania |
autor komentarza: [konto usuniete] |
data dodania: 2016-04-08 23:03:57 |
treść: Ciekawa jestem kto oprócz naszej trójki nadawałby się na spotkania? To ja zainicjowałam tam mspotkania Warszawskie jak przyznaje Anita (w chwili chyba słabości) czyli Nitkaska. Chciałabym, żeby to było więcej niż 3 osoby, choć nasze pierwsze spotkanie warszawskie to było właśnie 3 osoby w Szwejku :-) Anita (Nitkaska) naprawdę sporo czasu poświęca na organizowanie spotkań z Globtrotera - telefony, maile, portale, spotkania w domu i poza nim. Nie myślcie sobie, że to ot tak - zorganizuje się samo... Z tzw. w ogóle strony - myślę, że choć Globtroter.pl wywodzi się z Wrocka, to nic nie zrobił dla spotkań poza wirtualnych. Pozdrawiam Ania |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.