Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: WYPRAWA FOGARAZE CZERWIEC |
autor komentarza: ksdragon |
data dodania: 2016-04-11 10:36:54 |
treść: Witam Pa Blo. Chciałem zapytać kiedy jedziesz, bo jak także się wybieram do Rumunii. Może się zabierzemy razem? Chcę wyjechać 11 czerwca i szukam chętnych na wyprawę. Ja i moja małżonka chcemy pojechać autem, bez jakiegoś konkretnego planu, więc możemy się dostosować. Lubimy chodzić po górach, dobra zabawę i wiele innych fajnych rzeczy, mamy po trzydzieści parę lat i chcemy oderwać się trochę od rzeczywistości :). To jest mój email jak byś był zainteresowany ksdragon@poczta.onet.pl lub ktoś inny chętny, jestem otwarty na propozycje. Pozdrawiam Krzysiek. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.