Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Goa Noclegi |
autor komentarza: dux69 |
data dodania: 2016-04-15 11:46:49 |
treść: Odpisałem autorowi tematu i jak ktoś chce sobie rezerwować przez internet proszę bardzo.Ja opisałem jak ja to robię na Goa tym bardziej że ja tam byłem 5 razy, a ty dopiero lecisz.Wspomnę tylko ze autor opisuje cel Agonda ,a miejsce to jest raczej mniej uczęszczane i skierowane dla osób szukających spokoju i ciszy.Wielka sztuka przejść się przy plaży po hotelikach 15 min.Nie wspomnę że zdjęcia,opisy na internecie troszkę ,,przekręcają ''rzeczywistość(na zdjęciu odległość od centrum plaży czy długość basenu wygląda inaczej niż w rzeczywistości), a to co widzisz na miejscu to widzisz .Ceny tez są lepsze niż nawet przy maksymalnych zniżkach na stronkach internetowych.Ale pewnie Wszyscy mają pełno kasy i maja to gdzieś.Dodam ze na Goa zawsze jakaś dopłata była o której na stronce nie wyczytaliśmy albo tak była napisana że ciężko było zobaczyć.Pod hotelem po wyczerpującej podróży płacisz co jest i myślisz tylko o pokoju(Co do opisów na stronkach to dostaje ofertę nowego resortu czy hotelu i za 20% ceny mam hotel).Recenzje wystawiam zawsze dobre bo za ta cenę nie może być złych, a właściciele się naprawdę starają bo wiedza że to dla oceny)Ważne też na ile się leci bo 3 tygodnie w jednej miejscowości to trochę za dużo.Po tygodniu warto zmienić miejscowość,albo nawet rejon np na Kerale. http://pozdrozeciwroze.blogspot.com/ |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.