Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Azja poludniowo wschodnia, indie, australia |
autor komentarza: [fb] Dominik Sikora |
data dodania: 2016-04-30 13:45:56 |
treść: PEACE Witam wszystkich, to moj dziewiczy wpis na forum. Na listopad tego roku planuje rozpoczecie przygody mojego zycia. Od jakiegos czasu mam bilet lini Ukraine na lot WWA-BANGKOK z chwilowym stopem w Kijowie. W Tajlandii planuje spedzic 26 dni, jezeli zaistnieja sprzyjajace okolicznosci, zamierzam porwac sie na okoliczne panstwa ale to zobaczymy juz na miejscu w jakim tempie zycie sie toczy. Szukam realksu a nie odchaczania kolejnych atrakcji turystycznych. Ponadto od wczoraj jestem niewyobrazalnie szczesliwym posiadaczem biletu z Kuala Lumpur do Nowego Delhi, skad juz wlasnymi silami przetransportuje sie do Nepalu. Na Indie do ktorych nie czuje jeszcze powolania daje sobie 10 dni, na Nepal 30. W moje 23 urodziny tj 16 stycznia wracam do Kuala Lumpur i jezeli wszystko sie ulozy pomyslnie planuje wykorzystac fakt ze tak blisko Australii jak bede, to jeszcze nie bylem i wyleciec do Sydney (taki odjechany prezent sobie fundne, a co hehe). Biletu powrotnego jeszcze nie mam, takze final tego wszystkiego moze byc przesuniety w czasie i rozny. Nie pytajcie dlaczego to wszystko takie poplatane, motywacje na Nepal znalazlem dopiero po zakupie biletu do Tajlandii takze troche sobie polatam tam i z powortem ale nie narzekam. Szukam rad, instrukcji, pomocy. Podruzuje sam. Jak mam rozwiazac problem z wiza do Indii i powtornym wjazdem po miesiacu? Macie jakies pomysly? Mileeeej soboty globtroterzy! ;) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.