Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Azja poludniowo wschodnia, indie, australia |
autor komentarza: [fb] Dominik Sikora |
data dodania: 2016-05-02 19:17:34 |
treść: Czyli to co gdzies w glebinach sieci wyczytalem badz zle zinterpretowalem to bzdura? Mianowicie obilo mi sie o uszy ze na wizie wielokrotnego wjazdu moge ponownie wjechac do Indii dopiero po uplywie jakiegos tam czasu co kompletnie kolidowaloby z moimi planami. Jesli nie to super! Jaka jest cena takiej wizy? Planuje trekking w Nepalu, jakie trasy polecasz dla kogos kto w gorach bywa jedynie pare razy w roku, rzecz jasna planuje wdrozyc treningi odpowiednio wczesniej i przygotowac sie do wyjazdu jak nalezy ale do wytrawnego himalaisty jest mi dalej niz do wytrawnego tancerza. Na czym mi zalezy? Glownie na widoku ktorego nie zapomne. Jak transportowales sie z Indii? Autostop wchodzi w gre w polaczeniu z moim wlasnym motorem jaki stanowia nogi? W Nepalu chce chodzic, nie spiesznie, nocowac raczej na dziko, spedzic kilka dni w Kathmandu. Dzieki za odpowiedz, czekam na nastepna ;) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.