Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kirgistan konno? |
autor komentarza: Nnikki |
data dodania: 2016-05-05 18:51:07 |
treść: Cześć :) Czy ktoś z tu obecnych korzystał z takiej przyjemności? Lecimy (ja i mój Pan Mąż) do Kirgistanu tego lata (25.07 - 15.08) i zachciało nam się (dobra, głównie mi się zachciało) pojechać konno w góry. Czytaliśmy o możliwości wypożyczenia koni bez pośredników bezpośrednio u właścicieli czterokopytnych, jednak zważając na nikłe umiejętności jeździeckie na ten moment chyba raczej bezpieczniej czulibyśmy się pod opieką kogoś, kto kopytne potrafi poogarniać i ewentualnie pogalopować po pomoc :) Czy ktoś może polecić jakichś mataczy takich wyjazdów? W necie tego trochę jest, ale ceny też różne bardzo... Może coś sprawdzonego? Chyba, że ktoś się chce dołączyć - w większej ekipie to może i byśmy się zdecydowali na rezygnację z czegoś zorganizowanego. A może ktoś poleca jakieś szczególnie fajne na taką przygodę miejsce? Wiem, że Kirgistan to cały w górach i wszędzie fajnie, ale może gdzieś jest fajniej? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.