Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tajlandia, rajskie wyspy, 21 lat:) |
autor komentarza: [fb] Dominika Bednarczyk |
data dodania: 2016-05-06 15:59:45 |
treść: Cześć! Wiem że może to będzie post jakich wiele... chciałabym jednak aby było chodź trochę do wyniesienia dla osób takich jak ja, planujących pierwszy wypad do Tajlandii. Na Tajlandię chcemy się wybrać na 3 tygodnie, od 1 do 22 Grudnia liniami Emirates. Pierwsze trzy dni chciałabym spędzić w Bangkoku, wspomnę że jedziemy razem z narzeczonym. Zależy nam aby wypocząć na jak najpiękniejszych plażach, czasami wybrać się na imprezę i pozwiedzać trochę kultury, świątyń i zobaczyć wszystkiego rodzaju atrakcje ze zwierzętami :D Świątynia Małp, jazda na słoniach itp. Nasz plan Bangkok > Koh Samui/Koh Tao? > Phi Phi > Phuket > i co dalej? Chciałabym wiedzieć czym te wyspy się charakteryzują, zależy mi przede wszystkim na pięknych widokach i ciekawych wycieczkach :) nie chcę pytać o tanie bilety, jak się dostać z punktu a do z po prostu chciałabym poznać tajlandie od najpiękniejszej strony mając 21 lat :) Pozdrawiam! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.