Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Blaski i cienie wyprawy do Iranu |
autor komentarza: aq5 |
data dodania: 2016-05-31 15:08:35 |
treść: Ja też jestem (fanem kolei);))))))))).A w tym pociągu to nawet telewizja byla ,wprawdzie po persku ale za to rewelacyjne kreskówki dla dzieci i dorosłych;).Tak czy owak kino irańskie jest wybitne,choć najlepsze ich filmy to te,których nie wolno wyswietlać w ich kinach;)))..Drugim pociagiem którym jechałem to zwykły osobowy z Tabriz do ostaniego miasta przy granicy z Nachiczewanem (Jolfa),czyli eksklawą Azerbejdzanu.Musieliście w tej okolicy przejeżdzać skoro do Iranu wjechaliscie od Armenii przez most na rzece granicznej.Dwa lata temu spotkalem tam pare rowerzystow z Nowej Zelandii (zapewne prosto drogą stamtąd nie przyjechali;))) i Austriaka z Wiednia solo na rowerze z toną bagażu;).Ja wtedy wychodzilem juz z Iranu na piechotę;)))).A w tamtym roku spotkalem na ulicy w Zanjan (miasto w polowie drogi pomiedzy Tabriz a Teheranem rowerzyste z Belgii,tez solo.Imponujące jak i wasza jazda...;)))) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.