Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: wizy do Dubaju, Kataru, czy Bahrajnu |
autor komentarza: klemens |
data dodania: 2008-02-27 19:00:03 |
treść: jestesmy z kolega studentami na dusnkiej uczelni w Aalborgu. 11 marca mamy wyjazd ze szkoly do Dubaju. mamy zwiedzac tam place budowy, firmy construktorskie, czy uniwerki. Dunczycy nie potrzebuja wizy wjazdowych, niestety Polacy tak. mam pytanie, czy jesli bedziemy mieli oficjalne listy z uczelni poswiadczajace cel wyjazdu oraz to ze jestesmy czlonkami wyjazdu grupy 50ciu dunskich studentow, czy to bedzie wystarczajace? czy mozna aplikowac o wize na lotnisku? Bylem w zeszlym roku w Kuwejcie, i wiem ze kosztowalo to kika dolarow i poswiecienie oklo 20 minut. Jak jest w tym wypadku? jedzimy tam na 10 dni. a jak jest z wizamy wjadowymi do Kataru czy Bahrajnu? moze ktos z Was wie i moglby mi jakos cos poradzic? z gory dziekuje za odpowiedz i ewentualne wskazowki z powazaniem michal |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.