Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ładna plaża, cisza, spokój, nie za daleko |
autor komentarza: Grzywa77 |
data dodania: 2016-06-24 16:44:59 |
treść: Witam Wraz z narzeczoną planujemy pojechać do Włoch w okolicach 24-30 lipca. Jesteśmy z Wisły i chcemy jechać autem, wiec nie szukam czegoś strasznie daleko. Coś w granicach 10 godzin drogi. Dla przykładu do miejscowości Caorle mamy 8:56. Szukamy jakiejś spokojnej miejscowości, gdzie po prostu można odpocząć, a nie przepychać się na plaży czy w mieście. Chcielibyśmy pojechać do jakiejś "wioski" oczywiście bez przesady, ale żeby to nie był kurort ( pełno betonu i same hotele ). Ładna plaża - taka troszkę na "odludziu" Pamiętam, że w dzieciństwie jeździłem z rodzicami na campingi do Włoch z biurem eurocamp ? Było super. Mam dobre wspomnienia. Niestety cieżko jest mi ją namówić do nocowania w namiocie, wiec będziemy zmuszeni poszukać czegoś innego. Oglądałem coś na bookingu i da sie znaleźć coś w przystępnych cenach. Zastanawiałem sie czy warto szukać i coś rezerwować, czy pojechać na "pałe" może ma ktoś doświadczenie z takimi wyjazdami ? Będziemy mieć auto, wiec pewnie wyskoczymy w jakiś dzień lub poświęcimy po południa do zwiedzania. Myślałem nawet żeby jechać jakoś na dwa dni tzn. dojechać np. do Caorle i następnego dni ruszyć dalej. Nie wiem co na to moja narzeczona, ale myśle, że taka opcja może być męcząca i chyba szkoda trochę czasu jak na wyjazd na tydzień. Chcielibyśmy pojechać w miarę oszczędnie, wiec nie szukamy jakiś hoteli. Mamy ręce i sami możemy zrobić sobie cos do jedzenia, a jeszcze sprawi nam to przyjemność. Nie mamy zamiaru rownież siędzieć w pokoju. Jeżeli macie jakieś propozycje co do miejscowości, noclegu - proszę dajcie znać 😊 |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.