Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: ubezpieczenie podróżne |
autor komentarza: kudik |
data dodania: 2016-07-18 22:10:37 |
treść: >Polecam planete młodych. Jeśli chodziło o cenę to chyba najtańsze z dostępnych >ubezpieczeń. Zdecydowanie nie polecam planety młodych, szczególnie w tej chwili gdy ubezpieczycielem jest Gothaer. Przerobiłem to w Tajlandii i był to większy koszmar niż 3 azjatyckie szpitale. Po pierwsze nikt ich tam nie zna więc wszystko musi przechodzić przez dodatkowego pośrednika - pod tym kontem brałbtm teraz znanego na całym świecie Alianza. Po drugie zapomnij o jakiejkolwiek pomocy assistance. Czekając na decyzję o przewiezieniu karetką odwpowiedź od ubezpieczyciela uzyskana po kilku godzinach brzmiała, że mają na to 7 dni. Ostatecznie za większość rzeczy zapłaciłem osobiście - dobrze, że miałem wysoki limit na karcie kredytowej i walczyłem o zwrot przez kancelarię prawną (skutecznie) Od feralnego pobytu minęły już 3 miesiące więc emocje trochę opadły i wkrótce postaram się napisać więcej na blogu. Pozdr |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.