Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: namiary na kwaterę w Chorwacji |
autor komentarza: kinga404 |
data dodania: 2016-07-24 18:23:56 |
treść: Wróciłam z urlopu w Makarskiej. Szukałam miejsca gdzie będę mogła posiedzieć do późnych godzin przy pina coladzie, gdzie miasto nie śpi do późnych godzin, gdzie bary i lodziarnie przy promenadzie i centrum będą czynne do późna . Nie szukałam cichego zakątka nie nie. Lubię wyjść wieczorem i posiedzieć do późna. Makarska była strzałem w 10. Do północy czynne knajpy, lodziarnie, kawiarnie czy to w centrum czy przy morzu. Miasto nie śpi do późnych godzin :) Więc polecam Makarską jeśli szukacie wrażeń. Ma to niestety swoje minusy - walka na plaży o skrawek dla siebie. Plaża w Makarskiej jest mała - trzeba być tego świadomym, że to nie rozległe szerokie plaże jak nad naszym Bałtykiem. Plaże w całej dalmacji są wąskie, krótki, za to liczne. Plaża w Makarskiej jest oblegana przez turystów. My wychodziliśmy o 10.00 i znajdowaliśmy spokojnie ten "skrawek" dla siebie, ale bliżej 12.00 kiedy schodzą się ludzie koc leży koło koca. Trzeba się na to nastawić. Ogólnie dużo polaków: w wodzie polacy, obok na kocu polacy, na mieście polacy. Przez to w Cro można się poczuć jak w domu. Niby daleko, ale jednak tak "swojsko" :) To jest fajne. Polecam polecam i jeszcze raz polecam kwaterę URBAN APARTAMENTS JADRE na ul. Ante Starcevica 50. Poprzez booking można znaleźć oraz osobno bezpośrednio na stronie - która jest prowadzona w j.polskim. Lokalizacja świetna blisko plaży i blisko centrum. Polecam! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.