Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Planowani podrozy wrzesnien, prosze o pomoc 😉 |
autor komentarza: sanders |
data dodania: 2016-08-14 21:08:58 |
treść: To prawda - może nie być miejscówek, ja kupowałem bilety w kasach i zwykle już ich nie było, ale też kupowałem te bilety tego samego dnia. Najgorzej jest w Colombo tam często miejscówki są wykupione na kilka dni przed odjazdem-zwłaszcza w weekendy i święta których na Sri Lance jest pełno :-) Nie wszystkie miejsca są rezerwowane także można jechać bez, ale wtedy niełatwo zdobyć miejsce siedzące. Na trasie Kandy - Ella miałem szczęście stać w odpowiednim miejscu na peronie i nawet siedziałem przy oknie :-) Na expo rail są chyba tylko jakieś droższe pociągi-jeśli dobrze pamiętam za trasę Fort-Kandy płaciłem 200 albo 300 LKR a na tej stronie mają bilety po 1450LKR. Możecie też próbować rezerwować telefonicznie: http://www.railway.gov.lk/web/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=68&lang=en |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.