Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Rezerwować nocleg czy szukać na miejscu? |
autor komentarza: sanders |
data dodania: 2016-08-15 20:36:40 |
treść: Cześć Byłem w Indiach w styczniu / lutym więc też w sezonie i nie było żadnych problemów ze znalezieniem noclegu, wręcz przeciwnie zwykle był ich nadmiar :-) Według mnie dużo lepiej jest szukać na miejscu bo wtedy widzisz jak dany hotel / pokój wygląda naprawdę, jak wygląda okolica no i możesz potargować się. Warto tylko orientować się gdzie w danym mieście są dobre / tanie hoteliki (np. z wikitravel) a następnie po przyjeździe obejrzeć kilka i wybrać najlepszą ofertę. Zawsze możesz sobie zarezerwować pierwszy nocleg po przylocie dla aklimatyzacji a potem zobaczysz na miejscu jak to wygląda. Leciałem do Bombaju i tak właśnie zrobiłem. Tym że na jakiejś stronie zostały 2-3 wolne pokoje bym się nie przejmował, zawsze tak piszą :-) Warto natomiast zobaczyć jakie w danym miejscu są ceny (ja używałem booking) żeby mieć podstawę do targowania się Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.