Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Najnowsze wieści z Madagaskaru, noclegi etc |
autor komentarza: Visska |
data dodania: 2016-08-21 16:08:30 |
treść: O kurczę, to nie wiem skąd wzięli cenę 85 euro... My dzwoniliśmy do nich już na miejscu i mówili o 50 euro. Kwestia sezonu? Ciężko mi stwierdzić... Zawsze możecie też poszukać na miejscu :) Może się coś innego znajdzie. Nie polecam tylko Rolanda, jakby ktoś Wam go proponował. Ogólnie koleś spoko, ale oszukuje finansowo. Benzynę liczyliśmy średnio 25 euro/dzień, ale chyba ostatecznie wyszło mniej, czyli ok 20 euro dziennie (zależy też ile będziecie dziennie pokonywać km ;)) Noclegi w graniach 30-40 tys ariarów/noc/pokój My byliśmy na Nosy Iranji, chyba jedyny sposób, żeby się tam dostać to organizowane wycieczki - jest ich spory wybór, najlepiej szukać i się targować, bo z tego co wiem ceny są bardzo bardzo różne. My skorzystaliśmy z opcji 2 dniowej, czyli z 1 noclegu na wyspie - warto chociaż dla widoku nieba, tam dookoła nie ma nic, żadnych świateł i niebo nocne z gwiazdami jest oszałamiająco piękne :) Spaliśmy normalnie w takim ichniejsiejszym szałaso - domku z palmy, jest też hotel albo i dwa, ale są drogie. Domek dawał radę, najważniejsze, że była moskitiera, bo dziury z podłodze i ścianach szerokości 1 cm albo i więcej ;) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.