Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Bułgaria samochodem. |
autor komentarza: arwena1971 |
data dodania: 2016-08-26 21:23:39 |
treść: Witam. Chodzi mi szczególnie o bezpieczeństwo podróżowania samochodem po tym kraju. W przewodniku umieszczonym na tej stronie przeczytałam, "Należy unikać podróżowania nocą, zatrzymywania się na nocleg na niestrzeżonych parkingach, w pobliżu przydrożnych barów itp. Podczas jazdy wskazane jest blokowanie drzwi samochodu od wewnątrz. Nie należy pozostawiać auta bez dozoru, zwłaszcza jeśli znajduje się w nim bagaż. W związku z częstymi kradzieżami, szczególnie w okresie letnim, nowych i drogich samochodów, zaleca się podróżującym takimi pojazdami daleko idącą ostrożność, a nawet nieużywanie ich w miarę możliwości w podróżach do i przez Bułgarię." Zastanawiałam się skąd mogą wynikać takie ostrzeżenia, i czy są one adekwatne do zagrożenia. Czy Bułgaria jest aż tak niebezpiecznym krajem? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.