Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: PLAN ZWIEDZANIA NA 4-5 dni |
autor komentarza: Marti* |
data dodania: 2016-09-01 11:28:57 |
treść: Cześć! :) super podpowiedzi, dziękuję Ci baaardzo!!! :) Mój plan podróży rozpoczyna się na Lotnisku w Modlinie, skąd lecimy do Gdańska. Z Gdańska kolejno do Stavanger. Na miejscu mamy 4,5 dni. Wracamy z Bergen do Chopina. Co do pobytu na miejscu to objazd wygląda tak: Modlin-Gdańsk-Stavanger-Preikestolen-Lysefjorden-Język Trolla-Hardangerfjorden-Voringfossen-Naeroyfiord-Laerdalstunnelen-Nigardsbreen-Geirangerfiord-Dalsnibba-Geiranger-Trollstigen-....wodospad-Bergen-Warszawa Niektóre wskazane wyżej miejscowości będą zaliczane objazdem. W których obszarach polecasz zatrzymać się na nocleg? Potrzebuję zarezerwować 4 noclegi dla mojej 4-ro osobowej grupy. Co sądzisz o czasowości na naszą podróż, wystarczająca? W którym miejscu (bo wiem że niedaleko Bergen) jest ten najsłynniejszy wodospad w Norwegii? Jak widzisz naszą trasę to na ile PLN określasz koszt podróży autem (paliwo,promy, parkingi, autostrady)? Na których odcinkach będziemy musieli przeprawiać się promem i jaki tego koszt? Jesteśmy chętni na 3 godzinną wycieczkę po lodoowcu, które biuro z przewodnikiem i wypożyczeniem sprzętu-raki/czekany-polecasz? Nie wiem czy będą miejsca... Będę zobowiązana za odpowiedzi :))) PS. Szkoda, że to piwo jednak z kranu nie leci ;) Pozdrawiam, Marti :)))))) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.